Yaşam

Bu Hafta Sinemalarda: ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’dan ‘Maya the Bee 3: Golden Globe’a 5 Film

Film izlemek istiyorsanız bu hafta sinemaya gitmenin tam zamanı! 24 Şubat haftası boyunca sinema salonlarında kaygı, bilim kurgu, macera, drama ve animasyon çeşitlerinde geniş bir çocuk sineması seçkisi sunuluyor ve ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’dan ‘Kant-Man and the Wasp: Quantumania’ya beş film vizyona giriyor. Arı Maya 3: Altın Küre’.

Detayları merak ediyorsanız sizi içeriğimize alalım;

1. Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam (Lamborghini: Efsanenin Arkasındaki Adam)

İmdb: 5.3

Özet:Bu film, araçları Ferrari’den daha uygun fiyatlı hale getirmek için kolları sıvayan otomobil mucidi Ferruccio Lamborghini’nin hayat hikayesini anlatıyor.

Oyuncular:Frank Grillo, Mira Sorvino, Gabriel Byrne

Müdür:Bobby Moresco

2. Hurafe 2

  • IMDb puanı henüz belli değil.

Özet: Hurafe 2, Kayseri’nin bir köyünde büyünün etkisiyle dehşete düşen bir kızı konu alıyor. Arkadaşları onu bu etkiden kurtarmaya çalışırken geçmişte yaşanan bazı olaylar bu günleri daha da zorlaştırır.

Oyuncular:Buket Sivrikaya, Şeyma Yücel, Adem Real

Müdür:Fiyat Sanatı

3. Cin İmgesi

  • IMDb puanı artık bilinmiyor.

Özet: Kendisi için yanlış bir kadını seven Kerim bu uğurda büyük olaylar yaşamış, kızın ailesi ile kendi ailesi arasında büyük tartışmalar çıkmış, hatta büyü bile yapılmıştır. Kanlıbel köyündeki bu tüyler ürpertici olayları çözecek kişi ise Kerim’den başkası değildir.

Oyuncular:Burak Küçük, Seyhan Çakaloğlu, Sıla İldemlik

Müdür:Burak Küçük

4. Arı Maya 3: Altın Küre

İmdb: 5.3

Özet: İnatçı küçük arı Maya, en yakın arkadaşı Willi ile birlikte karınca prensesi korumak için amansız bir çaba gösterir. İkili, arkadaşlıklarının sınırlarını zorlayacak destansı bir böcek savaşının ortasındadır.

Oyuncular:Coco Jack Gillies, Justine Clarke, Benson Jack Anthony

Yönetmenler:Alexs Stadermann, Noel Cleary

5. Karınca Adam ve Yaban Arısı: Kuantumani

İmdb: 6.5

Özet: Avengers: Endgame’in getirdiği şöhretin tadını çıkaran Ant-Man’in dünyası bir anda alt üst olur. Kızı Cassie’nin yanlışlıkla Kuantum Alemine sinyal göndermesi sonucu kendisini bu dünyada bulan Karınca Adam, ailesiyle birlikte bu diyarı keşfetmeye başlar. Ancak sıra dışı yaratıklarla rekabet etmeleri an meselesidir…

Oyuncular:Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas

Müdür:Peyton Kamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu