Yaşam

Büyükşehir Defne’nin çocuklarını Lemi Filozof ve Onur Erol ile buluşturdu

Büyükşehir, sevilen sunucu Lemi Filozof ve çocuk şair Onur Erol’u Defne çocuklarıyla buluşturdu. Çocukların memnuniyeti görülmeye değerdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tatilin ilk gününde sevgili sunucu Lemi Filozof ve eğitici müziklerin sahibi Onur Erol ile çocukları Defne’de kurduğu Çadırkent’te buluşturdu. Burada düzenlediği etkinliklerle çocukların kalbine dokunan Büyükşehir, miniklerin de sevdikleri sanatçılarla keyifli vakit geçirmesini sağladı. Arada Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın kutlandığı Çadır Kent’te çocuklar, Lemi Filozof ile oyunlar oynarken, Onur Erol’un söylediği neşeli müzikle coştular. Çocukların sevincine aileleri de ortak oldu.

ÇOCUKLARIN “LEMI Ablası”

Oyuncu, yazar ve sunucu Lemi Filozof, Defne Çadırkent’te yaşayan çocuklara güzel anlar yaşattı. Büyükşehir’in “Bi Dünya Eğlence” adıyla düzenlediği etkinlikte miniklerle yan yana gelen Lemi Filozof, çocukların cümbüşüne eğlence kattı. Programın sonunda Lemi Filozof, Defne’nin çocukları için Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan ‘Lemi Abi ve Zuzi’nin Uzay Macerası’ adlı ilk çocuk romanı kitabını imzaladı. Duygu ve düşüncelerini paylaşan Filozof, “Buradaki yardımların devam etmesini istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Defne’de yoğun çalıştığını gördük. Hem duygulandım hem de gurur duydum. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Çocukları gülümsetebiliyorsak bu bize yeter.”

“TAHİR BAŞKAN ÇOCUKLARLA İLGİLENİYOR”

Defne’nin çocuklarını sevilen müzisyen Onur Erol ile buluşturan Büyükşehir, miniklerin doyasıya eğlenmesine olanak sağladı. Her müziğe eşlik eden, oyunlar oynayan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Hem dans eden hem de müzik yapan minikler, yaşadıkları kötü günleri bir nebze olsun unuttular. Çocuklarla Defne’de buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Müzisyen Onur Erol, “Üzüldük tabi ki ama burada çocukların yüzünü güldürebilmek büyük şans. Yaptığınız etkinlikler sayesinde çocukların hala umudu var. Daha önce İzmit ve Gebze’de etkinliklerimiz olmuştu. Tahir Başkan çocuklara çok önem veriyor. Burada yaptığı çalışmalar için kendisine çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu