Haber

Gelecek Partisi Kula İlçe Başkanı Atilla Özkaya partisinden istifa etti

Gelecek Partisi Kula İlçe Teşkilatı’nın kurucu lideri olarak görev yapan Atilla Özkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem görevinden hem de parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

26 Ağustos 2020’de düzenlenen ilk kongre ile Gelecek Partisi’nin Kula ilçesinin kurucu başkanı olarak resmen seçilen Atilla Özkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla iş yoğunluğuna dikkat çekerek Haziran 2021’de görevinden istifa etmişti. . Bu gelişmeden iki gün sonra bir açıklama yapan Başkan Özkaya, bir süre düşündükten sonra doğru kararın göreve devam etmek olduğunu belirterek, başkan olarak görevine devam ettiğini bildirdi.

“Anlatılanlarla yaşananlar arasındaki fark ‘özür dilerim’ dedirtecek düzeyde”

Haziran 2021’den beri görevde olan Başkan Özkaya, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. e-Devlet üzerinden yaptığı ‘Siyasi Parti Üyelik İptal Başvurusu’ formunun ekran görüntüsünü paylaşarak açıklama yapan Özkaya, şu ifadeleri kullandı:

“Gelecek Partisi Kula İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Manisa’daki güvensizlik ve saygısızlık ortamı, insanlara verilen bedel nedeniyle anlatılanlarla yaşananlar arasındaki fark yüzde 100’e ulaştı. “ayıp” dedirten seviye.Manisa maalesef kötü gidiyor ama ben hala laylaylom… nereye gittik?” – MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu