Haber

Kayınpederini öldürmesi için kiralık katil tuttu.

3 yıl sonra sohbetin ortasında itiraf: Kayınpederini öldürmesi için kiralık katil tuttu

3 yıl sonra bir sohbetin ortasında itiraf: “Bacağını sıksınlar diye para ödedim”

İSTANBUL – Ataşehir’de 3 yıl önce öldürülen 55 yaşındaki Aziz ürününün, damadı Osman K. Cinayet Büro Gruplarının tuttuğu silahlı kişilerce vurulduğu ortaya çıktı. 2 saldırgan gözaltına alındı. Zanlılardan Selahattin E.’nin daha önce Adana’da cinayetten arandığı ve 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

6 Ağustos 2020 sabahı Ataşehir’de meydana gelen olayda Aziz Ürün silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayet Büro Amirliği Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri konu ile ilgili çalışma başlattı. Çalışmaların devamında tanık E.E’nin sözü alındı. EE, yaptığı açıklamada, Aziz Ürün’ün damadı Osman K. ile ortak işleri olduğunu, Osman K.’nın ürünün vefatının ardından yaptıkları konuşmada olayı itiraf ettiğini öne sürdü. Osman K.’nın bir konuşmasında; “Selahattin E. ve Hüseyin U. isimli şahıslara kayınpederimi vurmaları için para verdim. Bacağını yaraladılar ama kayınpederim öldü” dediğini iddia etti.

Birisi daha önce cinayet işledi

Bu açıklama üzerine Cinayet Masası Müfreze ekipleri çalışmalarını derinleştirerek olay yerine koşarak yaklaşan ve eşkıyalarla eşleşen iki kişiyi tespit etti. Şüpheliler Selahattin E. ve Hüseyin U. önceki gün yakalanarak gözaltına alındı. Her iki zanlının da çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu öğrenilirken, Selahattin E.’nin daha önce Adana’da karıştığı bir cinayetten 18 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi. Şüpheliler, Cinayet Büro Amirliği Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

haber-selcuk.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu