Haber

Kocaeli’de Küçük Çocuk Spor Şenliği yapıldı

Kocaeli’de düzenlenen Gençler Spor Şenliği’nde futbolcular hünerlerini sergiledi.

Gençler Spor Şenliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilova Hasan Doğan Sporcu Gençlik Eğitim Merkezi’nde Yeşilova Spor, Çayırtepespor, Bekirderespor, Kullarspor ve Hisareynspor’un 10-11 yaş kategorisindeki futbolcuların katılımıyla düzenlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da katıldığı futbol turnuvasında minikler kıyasıya yarışarak hünerlerini sergiledi. Turnuvanın tamamlanmasının ardından Lider Büyükakın, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen çocuk ve gençlerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

“Bu şehrin geleceği için, gençliği için var gücümüzle çalışıyoruz.”

Konuşmasına protokol üyelerini ve gençleri selamlayarak başlayan Lider Büyükakın, “Yaklaşık 1,5 yıl önce yaptığımız toplantıda Yeşilovaspor Kulübü Lideri Ali Gürdal, ‘Yeşilova’daki spor tesisini elden geçirelim. Gençler’ talebinde bulundu. Burada çok önemli bir altyapı var, gençlerimizi sporla tanıştıralım.’ Gençlerimiz artık “Bakın güzel olan gençlerimizin burada spor yapması ve mutlu olmaları. Değerli olan gençlerimizin geleceğe hem bedenleriyle hem zihinleriyle hazırlanmalarıdır. Bu şehrin geleceği için, gençleri için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

“Her bir gözünüzde o ışıltıyı görmek mümkün”

Başkan Büyükakın sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnşallah her biri yarının başarılı sporcuları, başarılı iş insanları, siyasetçileri, devlet yöneticileri olur. O ışıltıyı her birinizin gözlerinde görmek mümkün. Sporda disiplin ile hayatta başarılı olursunuz. Anneler var, varlar. Burada çocuklarını bekleyen babalar var. Onlar olmasa bu sevinçler yaşanmazdı.” “Hem buradaki gruplar için emek veren öğretmenlerimize ve idarecilerimize, hem de elbette çocuklarımızı her gün sporla buluşturmak için buraya getiren velilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu tesisin daha güzel bir geleceğe hizmet etmesini canı gönülden diliyorum. Bu bölgede hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

projeyi inceledim

Gençlerin verimli vakit geçirebilmesi için spor tesisinin yanına inşa edilen Hasan Doğan Sporcu Gençlik Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulunan Başkan Büyükakın, teknik ekiplerden detaylı bilgi aldı. Projenin mevcut durumunu yerinde gören Başkan Büyükakın, bina inşaatında ilerlemenin yüzde 60’a ulaştığı bilgisini aldı. Kocaeli’nin her noktasındaki proje ve hizmetleri yakından takip eden Büyükakın, kültürel ve sanatsal etkinliklerden sportif faaliyetlere kadar gençlere yönelik projeler üzerinde yorulmadan çalışacaklarını belirtti. – KOCAELİ

habergolova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu