Haber

Pınar Karşıyaka – Anadolu Efes Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Pınar Karşıyaka – Anadolu Efes Basket maçı ne zaman?

Pınar Karşıyaka – Anadolu Efes Basket maçı ne zaman? sorusu maçı izlemek isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Maçı televizyondan izlemek isteyenler Pınar Karşıyaka – Anadolu Efes Basket maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Pınar Karşıyaka – Anadolu Efes Basket maçı şifreli mi? Soru soruyor. Pekala, Pınar Karşıyaka – Anadolu Efes Basket maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Pınar Karşıyaka – Anadolu Efes Basket maçı ne zaman?

PINAR KARŞIYAKA – ANADOLU EFES BASKET MAÇI NE ZAMAN?

Merakla beklenen Basketbol Muhteşem Ligi Play Off maçı İzmir, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka’da. Spor Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen basketbolseverler, karşılaşmayı BeIN Sports Haber, Bein Sports 5 kanalından canlı izleyebilecekler.

PINAR KARŞIYAKA – ANADOLU EFES BASKETMACI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇ?

17 Haziran Cumartesi günü oynanacak Pınar Karşıyaka – Anadolu Efes Basket maçı saat 18:00’de BeIN Sports Haber, Bein Sports 5 kanalından canlı yayınlanacak ve BeIN Sports Haber, Bein Sports üzerinden şifreli olarak izlenebilecek. 5 kanal Türksat uydusu ve internet.

haber-uzundere.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu