Haber

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yakınca Spor Adası’ndaki spor sahalarında incelemelerde bulundu.

‘Gençlerin ve Gençlerin Belediyesi’ sloganıyla hayata geçirdiği projelerle gençlere yönelik yatırımlarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2019 yılında Yakınca Spor Adası bünyesinde inşaatı devam eden spor sahalarını inceledi. Yakınca mahallesi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, göreve geldikleri günden bu yana ilçenin her köşesini çok amaçlı yeni spor tesisleriyle donattıklarını söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kendilerini ulusal ve orta ulusal şampiyonalarda temsil edecek Malatyalı sporcu sayısını artırmak için altyapı ve tesislere ayrı bir değer verdiklerini belirterek, “Tüm spor tesislerimizin tamamını hizmete sunmaktayız. İlçemize daha donanımlı, kendini geliştiren, akıllı ve bilinçli bir nesil yetişecektir.” “Bu yatırımlar sayesinde inşallah ilçemizden şampiyon sporcular yetiştireceğiz” dedi.

Yakınca Mahallesi’nde 110 dönümlük alan üzerine inşa ettikleri Yakınca Spor Adası’nın spor yatırımlarına örnek teşkil edebilecek bir çalışma olduğunu belirten Çınar, “Yakınca Ömür ve Spor Merkezi, Kapalı Spor Salonu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Halı Saha, Basketbol ve Voleybol Sahaları burayı bir spor merkezi haline getiriyor.” yaşam alanına dönüştürdü. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın burada yaptırdığı Yeşilyurt Gençlik Merkezi tamamlanmak üzere, buradaki çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Gençlerimiz burada spor yapabilecek, aktivitelere katılabilecek, kültürel ve sosyal organizasyonlarda görev alabilecek. Gençlerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerine destek olacak pek çok yer var. İlçemize değerli bir yatırım yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yüzme havuzumuz, halı alanımız, açık ve kapalı spor alanlarımızla gençlere yönelik yatırımlarımıza bir yenisini daha ekledik. İlçemizdeki gençlere çok önem veriyor, onların iyi ve keyifli bir yaşam sürmeleri, sosyal hayatlarında başarılı olmaları için imkanlarımızı sağlıyoruz. Biz seferber olduk. Gençler için ne yapılması gerekiyorsa onu yaptık. Gençlerimizle duygusal bağlarımızı her zaman canlı ve sağlıklı tuttuk. Yeşilyurt’un gençlerle arası iyidir, gençlere yatırım yapan her zaman kazanır. Her alanda olduğu gibi spor ve gençlik yatırımlarında da tartışmacı bir belediye olduk. “Tesislerimiz spor yapmak isteyen herkese açıktır” dedi.

Gençlerin taleplerine kayıtsız kalmadıklarını belirten Başkan Çınar, “Spor en değerli hizmet alanlarımızdan biridir. Gençlerimizin taleplerinin yerine getirilmesine ayrı bir değer veriyoruz. Gençlerimiz bunu istedi, dolayısıyla da Spora yatırım yaptık, sanata yatırım yaptık, kültüre yatırım yaptık, hangi alanlarda ihtiyaç duyduklarını belirledik.” Varsa en güzel yatırımı hemşehrilerimize kazandırdık. Altyapıya önem verirseniz başarı kendiliğinden gelecektir. İnşallah bu tesisler sayesinde ulusal ve uluslararası şampiyonalara katılan takım ve sporcu sayımızı artıracağız. Sporda örnek ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Böyle güçlü ve kalıcı eserleri Yeşilyurt İlçemize kazandırmaya kararlıyız. Desteklerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanlıklarımıza, Milletvekillerimize ve tüm kurumlara teşekkür ediyorum” dedi. -MALATYA

azdavay-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu