Haber

Defne Joy Foster’ın Annesi, Hınçal Uluç’un Ölümünden Sonra Sert Konuştu: “Kızım Onu Kapıda Bekliyor”

Gazeteci Hıncal Uluç geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Köşe müellifliği ve spor yorumculuğu yapan Uluç’un ölümün ardından Defne Joy Foster bir kez daha yad edildi. Hıncal Uluç, güzel oyuncunun vefatı üzerine ‘su testisi’ benzetmesiyle gündeme bomba gibi düşmüştü.  Defne Joy Foster’ın annesi Uluç’ın vefatından sonra açtı ağzını yumdu gözünü. 

Gelin detayları görelim…

Her açıklamasıyla tartışma yaratan gazeteci Hıncal Uluç önceki gün hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Uluç’un vefatı ülke genelinde gündem oldu.

83 yaşında hayata gözlerini yuman Hıncal uluç bugün İstanbul’da son yolculuğuna uğurlanacak.

Uluç’un vefatının çabucak akabinde toplumsal medyada gündem olan isim ise elbette Defne Joy Foster oldu.

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı ”Eda” karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Foster 2011 yılında aramızdan ayrılmıştı…

Her sözüyle dikkatleri üzerine çeken Uluç, Defne Joy Foster’ın vefatının akabinde bir köşe yazısı kaleme almış ve başarılı oyuncunun mevti için ‘su testisi’ benzetmesiyle herkesi şoke etmişti.

”’Ortada çok açık, çok seçik bir ‘İhanet’ var.. Hem de aşk aldatması bile değil. Bir gecelik macera/ One night stand için, aldatılan bir koca ve unutulan bir bebek..

Ölmüş.. Allah rahmet eylesin..

Ama bu türlü bir beşere, öldü diye hürmet duymamı kimse benden beklemesin..

Kimse de, onu Azize ilan ederek, gençliğin önüne ‘Rol model’ diye koymaya kalkmasın..

Defne Joy Foster’in ölüm sebebi bilinmiyor..

Astım hastasıymış. Fena halde sarhoşmuş. Bilinen o.. Alkol mü?. Son zamanlarda zararı bilimsel araştırmalara konu olan, bir nevi doping, enerji içeceklerinin aşırı kullanılması mı?. Uyuşturucu mu?. 10 gün içinde Adli Tıp gerçeği açıklayacakmış.. Öğreneceğiz.

Ama benim görüşüm değişmeyecek.’

Defne’nin ölümü tipik bir ‘Su testisi, su yolunda kırıldı’ olayıdır!..”

Defne Joy Foster’ın annesi Hatice Foster, Hıncal Uluç’un ölümü üzerine gazeteci Mustafa Hoş’a açıklamalarda bulundu.

Sevilen oyuncunun annesinin açıklamları ise şu biçimde:

“Defne onu kapıda bekliyor. zalim ve müthiş biriydi. Kızımı bir sefer daha öldürmüştü. Cenazesinde imam ‘Merhumu nasıl bilirdiniz?’ diye sorunca ‘Kötü biriydi’ diye bağırmak istiyorum.”

‘Hakkınızı helal ediyor musunuz’ dediğinde de ‘Etmiyorum’ diye haykırmak istiyorum. Toplumsal medyada yazılanları okudukça ağlıyorum. Benim yavrumu öldürdüler. Kızımı ne hoş anıyorlar. Hıncal zalimine de hakkını veriyorlar. Herkese tek tek teşekkür ediyorum.”

Siz bu bahis hakkında neler düşünüyorsunuz?

Buyurun yorumlara…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu