Haber

İstanbul’da Film Gibi Cinayet: Günlük Kiralık Apartman Dairesi’nde Damarına Sıvı Verilerek Öldürüldü

İstanbul’daki olay sinema sahnelerini aratmadı. Bahçelievler’de bir apartman boşluğunda bulunan cansız bedenin kimliği belirlendi ve büyük bir dram yaşandı.

Olay, 27 Temmuz günü saat 09:30 sıralarında Şirinevler Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartmanın havalandırma bacasında erkek cesedi bulanlar, durumu polise bildirdi. Arpapay’ın cenazesi, şüpheli ölüm olarak değerlendirilerek Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Burada yapılan otopsinin ardından ortaya çıkan raporda, Arpapay’ın vücuduna sıvı enjekte edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Yapılan çalışmalarda Arpapay’ın cesedinin bulunduğu apartmanda yaşamadığı ancak olaydan bir gün önce binadaki günlük kiralık dairede Saygıdeğer Perçikli isimli bir bayanla birlikte kaldığı belirlendi. Daireye giren ve çıkan şahıslarda inceleme yapan polis, Serpil Demir, Doğan Sarıyıldız ve Fatih Erginoğlu’nun da aynı gün konuta girdiğini, bu şahıslardan Saygı Saygın Perçikli’nin saat 21.20 sıralarında, diğerinin ise evden ayrıldığını belirledi. Sabah 04.00 sıralarında 3 kişi binadan ayrıldı.

Zanlıların polise verdikleri söze göre; Arpapay’ın parasını evde sakladığını öğrenen Ersen Başak, parayı almak için plan yaparak Perçikli Bey ve Serpil Demir’den yardım istedi. Plana göre Perçikli Bey ve Serpil Demir Ersen, Başak ile ilgili bir kafeye gidecek ve burada oturan Murat Arpapay ile tanışacaklardı. Planı uygulayan zanlılardan biri olan Saygıdeğer Perçikli, tanıştığı Murat Arpapay ile önce arkadaş, ardından sevgili oldu.

Olay günü Sayın Perçikli, Murat Arpapay ile birlikte tuttukları günlük kiralık daireye gitti. Kısa bir süre sonra Serpil Demir, Doğan Sarıyıldız ve Fatih Erginoğlu da aynı daireye gitti. Burada Arpapay’ın ellerini bağlayan 3 zanlı daha sonra Arpapay’ın vücuduna iğne ile kimyasal sıvı enjekte ederek öldürdü. Zanlılar, Arpapay’ın cesedini binanın havalandırma bacasına bırakarak olay yerinden ayrıldı.

Daha sonra Arpapay’ın evine giren Ersen Başak, konuttaki parayı alıp Gürcistan’a kaçarken, cinayeti işleyen Doğan Sarıyıldız ve Fatih Erginoğlu Kıbrıs’a kaçtı. Olayın ardından gözaltına alınan Serpil Demir ve Saygıdeğer Percikli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu