Haber

Temel Karamollaoğlu: 15 Mayıs sabahı sadece başkan değişmez

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı ev sahipliğinde Yenikapı’da gerçekleştirilen iftar, Millet İttifakı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Millet İstanbul İttifak bileşen partilerinin il başkanları katıldı.

ANKA Haber Ajansı’nın haberine göre, iftar yemeğinde bir konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, “Zor bir dönemden geçiyoruz, inşallah ciddi bir yükselişe yol açacak bir dönemden geçiyoruz. 15 Mayıs sabahı sadece cumhurbaşkanı değişmeyecek, bir bütün olarak ülkemiz için yeni bir dönem başlayacak.” sözlerini kullandı.

Siyasilerin “düşmanca” söylemlerden kaçınmaları gerektiğini belirten Karamollaoğlu, “Siyasetçiler düşmanlık şöyle dursun, birbirlerine düşman gruplar değiller, hatta düşman bile değiller. Demokratik bir ortamda ancak yönetimi ele geçirme yarışı içindeler.”

Temel Karamollaoğlu şunları söyledi:

‘İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANIMIZI EV SAHİBİ OLARAK GÖRÜYORUZ’

“Onur konuğum, 15 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı görevine başlayacak olan Sayın Kılıçdaroğlu’na hoşgeldiniz diyorum. Bugün burada Millet İttifakı üyesi olan Sayın Ahmet Davutoğlu’na hoşgeldiniz diyorum.” Geçmişte başbakanlık yapan ve bugün iftar yemeğini bizlerle yiyen A.Ş., “Öte yandan konutumuzun sahibi il başkanımız olmasına rağmen, sahibi olarak İstanbul Belediye Başkanımızı görüyoruz. ikametgahımızın Kendisini aramızda büyük bir memnuniyet ve şükranla anmayı görev sayıyorum.”

‘YENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK’

“Zor bir dönemden geçiyoruz, umarım tarihte önemli bir değişime yol açacak bir dönemden geçiyoruz. 15 Mayıs sabahı sadece cumhurbaşkanı değişmeyecek, inşallah yeni bir dönem başlayacak. Bütün ülke halkımızı bu dönemde zorluyoruz, bize rakip olduğu için canını yakacak sözler sarf ediyoruz, bir misyon üstlenmeyeceğiz, herkesi kucaklayacağız, tabii ülkede demokrasi varsa tabii ki. , tabii ki bir ülkede insan hakları varsa herkesin kendi fikrini, niyetini, inancını söyleme hakkı olduğuna inanıyoruz ama bu, rakiplerinin o kişiye sözde düşmanmış gibi davranması gerektiği anlamına gelmez. rakiplerinin düşmanı. Bunu tekrarladık ve etmeye devam edeceğiz.”

‘Ağzımdan yanlış bir söz çıkarsa özür dilerim’

“İktidara geldiğimizde fiilen uygulayacağız. Siyasetçiler bırakın düşmanlığı, birbirine düşman gruplar değiller, düşman bile değiller. Sadece demokratik ortamda yönetimi ele geçirme yarışı içindeler. rakipler ama düşman değiller, düşman da değiller Maalesef televizyonlarımızda, gazetelerde yanlış kelimeler kullanmamaya çalışıyorum, yanlış kelimeler kullanmamaya çalışıyorum, şimdiden özür dilerim, af diliyorum , ama hepimiz birbirimizi kucaklayacağız. Bu bizim görevimiz olmamalı.” (HABER MERKEZİ)

haberduragan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu