Sağlık

Hava İyileşiyor: Partnerinizle Dışarıda Yapabileceğiniz 10 İç Açıcı Aktivite

Havaların her geçen gün güzelleştiği ve ısındığı bu dönemde partnerinizle ne yapacağınıza hala karar vermediyseniz oldukça memnunsunuz demektir. İşte güzel havalarda partnerinizle yapabileceğiniz aktiviteler!

1. Lazer etiketi

Hem heyecanlı hem de grup çalışması olan lasertag oyununda sevgilinizin arkadaşları ve arkadaşlarınız iki farklı grup olabilir ve kıyasıya bir mücadele içerisine girebilirsiniz. Kulağa oldukça heyecan verici ve çaba dolu geliyor!

2. Sergi

Haftalık veya aylık olarak stantları takip edebilir, birlikte sanat dolu vakit geçirebilirsiniz. Müzelerin serbest günleri, özel stantlar gibi etkinliklerle hem sanat dolu hem de aşk dolu buluşmalar mümkün.

3. Seramik Atölyesi

4 saatinizi ayırıp birlikte güzel bir seramik yapmaya ne dersiniz? Özel seramik atölyeleri ile ikinize özel kupa, tabak ya da duvar süsü tasarlayabilirsiniz. Ayrıca tamamen el yapımı ve size hitap eden bir şey de olabilir.

4. Açık Hava Sineması

Hem açık hava sinemasına gidebilir hem de açık hava sinemasını kendiniz yapabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan bir ekran, projektör ve birkaç rahat koltuk.

5. Macera Yolu

Adrenalinin yüksek olduğu ve daha önce denemediğiniz bir buluşma yapmak isteyenler için macera parkuru gibisi yok. Hem doğayla iç içe olabilir hem de oldukça farklı parkurlardan geçerek sınırları zorlayabilirsiniz.

6. Yürüyüş

Türkiye doğa yürüyüşleri açısından oldukça geniş ve keyifli seçenekler sunan bir ülke. Ayrıca bulunduğunuz yere yakın bir yürüyüş parkuruna gidebilir ve tüm gün yürüyüş yaparak doğa ile buluşabilirsiniz.

7. Kaykay

Daha önce hiç kaymamış olsanız bile kaykay ile kaymayı denemek hem farklı hem de eğlenceli bir aktivite olabilir. Kaykay parklarına gidebilir veya size yakın düz bir yüzeyde kaymayı deneyebilirsiniz.

8. Kano

Kanoda kürek çekerek sıra dışı bir aktivite yapabilir, su ile romantik anlar yaşayabilirsiniz!

9. Paintball

Havalar sıcaksa doğada olmaktan daha keyifli bir şey yok. Açık havada paintball oynayarak daha gerçekçi bir çaba gösterebilirsiniz. Büyük arkadaş gruplarını da dahil edebilirsiniz.

10. Paten

Sıcak havaların tadını çıkarmanın en kolay yollarından biri paten kaymak. Daha önce hiç paten kullanmamış olsanız bile öğrenmesi en kolay yollardan biri olduğu için keyifli vakit geçirebilirsiniz.

cavdir-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu