Haber

Kemal Özdeş: Hakemler sonuca etki edecek hiçbir şey yapmadı

Süper Lig’in 11. haftasında Kasımpaşa’yı konuk eden Galatasaray, Kasımpaşa’yı 2-1’lik skorla mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

Teknik Direktör Kemal Özdeş maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Birebir aynı, “Galatasaray’ın bu stadyumda oynadığı maçların ilk 30 dakikasında tempo, baskı, karşılama… Biz de buna uygun bir formatla başlamayı düşündük. 30 dakika istediğimiz gibi geçti. Durumsuz bıraktık. çok etkili bir başlangıç ​​yaptı, ikisi de gol atabilirdi, gol olsaydı başka bir şey olabilirdi, 33. dakikada yediğimiz ilk golde topun kontrolü bizdeydi, çifte çaba ve top kaybı vardı. top… Buna itiraz varken rakip takım bir şutla öne geçti.İkinci yarıda topa daha fazla sahip olmamız gerektiğini söyledim.İlk yarıda bilerek topu rakibe verdik. “Güvenli bir oyundu.”söz konusu.

“Hakemler sonucu etkileyecek hiçbir şey yapmadı”

Maçın hakemi adına konuşan 53 yaşındaki teknik adam, şunları söyledi: “İkinci yarıda öne geçtik ve becerikliydik. Çok adamla oynamaya çalıştık. Sanırım oyuncumuz penaltı teması arıyordu, devam edebilseydi… 5 kişi itiraz ettik ve kaleci hızlı başladı. Kötü gol yedik.Galatasaray’ın farklı gol atması gerekirdi,basit hatalar ve gol yemeler ciddi sorun.Oyuncularımı tebrik ediyorum.Yediğimiz gol işimizi bozdu.Fenerbahçe’ye,Galatasaray’a,Trabzonspor’a yenildik.Başkalarına yenildik. Bir itiraz üzerine bu kolay golleri yememeliyiz. Buna bir çare bulmalıyız. Kadromuza Avrupa’da başarılar diliyorum. Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Hakemler “Sonucu etkileyecek hiçbir şey yapmadı. Bu tür bir atmosferde daha fazla takdir yetkisine sahiptirler. Bu da oyunu gerginleştiriyor ve konsantrasyonu bozuyor. Bunun da yönetilmesi gerekiyor. Maç 100 dakikaya uzatıldı, 2-3 duruma girmek zorunda kaldık. Onun için üzgünüm.”sözlerini kullandı.

haber-ferizli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu